Nieuws
DEN BOSCH – TV73-presentatoren Nol Roos​ en Remco de Vaan​ doen mee aan het fitness programma: Fit in 5 weken. De mannen zijn vandaag precies twee weken geleden gestart met programma en worden wekelijks gevolgd door de camera’s van TV73. Fit in 5 Weken is een programma dat bij ruim 100 sportscholen in Nederland loopt.
De programma’s duren 5 weken. Ze bevatten o.a. een persoonlijke intake, een gericht programma om je doel te bereiken, persoonlijke begeleiding en een start- en eindmeting om jouw voortgang inzichtelijk te maken.De mannen combineren het trainen bij Sportiom met een gezond dieet. De komende 7 weken eten de mannen geen geraffineerde suikers en vetten. In combinatie met het fitness-programma zullen de mannen ruim 10 kg moeten gaan afvallen. Deze 10 kilo willen de mannen bereiken door 2 extra weken in te lassen. Dus geen 5 maar 7 weken. In het wekelijkse programma kan je zien hoe Nol en Remco de strijd aangaan tegen de kilo’s.
 
Tv-programma
In het tv-programma dagen we kijkers ook uit om thuis mee te doen aldus Remco de Vaan. Presentator Nol Roos gooit er nog een schepje bovenop! Roos garandeert zelfs dat je je doel zult bereiken (10 kg in 7 weken) mits je je aan de strenge voorwaarden van het programma houd.
Kijk wekelijks hoe Nol en Remco het gevecht tegen de kilo’s aangaan.
Elke Maandag te zien op TV73 vanaf 19:00 uur.
Bekijk hieronder de eerste uitzending!