Nieuws

Zaterdag 21 november – Tijdens het 50-jarig bestaan van FC Den Bosch, op zaterdag 21 november, vindt een wedstrijd plaats tussen de vrienden van Ruud van Nistelrooij, Theo Lucius en Anthony Lurling en het huidige selectie team van de club. Lowie de Laat, stagiair van Unlimited Vision and Sound wat met jongeren en stagiaires FC Den Bosch tv maakt, heeft het initiatief genomen om met jongeren een registratie te maken van deze legendarische wedstrijd. Dit is erg bijzonder aangezien jongeren niet snel de kans krijgen om een registratie van een voetbalwedstrijd te maken, dit komt omdat Fox hier het alleenrecht op heeft.

Dit plan is in werking gezet en heeft als gevolg dat de wedstrijd en activiteiten in beeld worden gebracht door jongeren en later te zien zal zijn op TV73. Ook zullen de jongeren oud spelers interviewen. Hierdoor kunnen mensen die niet aanwezig kunnen zijn, ook wat mee krijgen van de activiteiten rondom het 50-jarig bestaan van FC Den Bosch.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door TGLE, Unlimited Vision and Sound, FC Den Bosch en TV73.

Dit is niet het eerste project wat FC Den Bosch in samenwerking met jongeren doet. Ze hebben namelijk ook ”FC Den Bosch TV” waarbij jongeren met Ger Posthuma altijd verslag doen van de wedstrijden en reportages maken van activiteiten van het team.