Nieuws

DEN BOSCH – Op navolging van het succesvolle TV73-programma: ‘’Dit is mijn Verzameling’’ is sinds vorige week een nieuwe serie gestart die in het teken staat van de ‘’Hobbyist’’.
Remco de Vaan neemt de presentatie voor zijn rekening en is wekelijks te gast bij een club of verenigen met een bijzondere hobby.

In de eerste aflevering zien we de Model Spoor Groep ’s-Hertogenbosch, deze club telt 100 leden en bestaat al ruim 37 jaar. In elke aflevering krijg je een uniek kijkje in de wereld van de Hobbyist.
In de tweede aflevering die 14 April te zien is op TV73 zien we de Klokkengroep ‘s-Hertogenbosch, ook deze club bestaat al tientallen jaren en is een begrip in de klokkenmakerij.DitIsMijnHobby-Klokken1

Hobbyisten gezocht!!

Voor dit nieuwe seizoen staan 11 afleveringen gepland. De redactie is haastig op zoek naar clubs, verenigen en/of personen met een bijzondere hobby.
Het programma word geproduceerd door RDV Media en wekelijks uitgezonden op Tv73.
Opgeven kan via barry@TV73.tv, de opnames zijn kosteloos en zullen ruim 2 uur aan tijd in beslag nemen. De opnames op locatie zullen voornamelijk overdag plaatsvinden.

Dit Is Mijn Hobby is elke donderdag vanaf 19:00 uur te zien op TV73


 

MEDIA: | Dit is mijn Hobby – Aflevering 1: Model Spoor Groep s-Hertogenbosch

afle