Nieuws

ROSMALEN – Heb je altijd al iets in de mediabranche willen doen? Altijd al gedroomd van een carrière in de televisie/mediawereld?

Volg je een opleiding in de richting van Film/Media of vormgeving? Dan is dit nu jou kans op een te gekke stageplek.

TV73 zoekt een creatieve stagiair(e) video editor/ camera man/vrouw. Werken bij TV73 betekent werken in een open en informele werksfeer met enthousiaste collega’s. In een omgeving vol veranderingen, constant nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen. Een omgeving ook waar kansen liggen om verder te komen.

Tijdens je stageperiode zal je volledig mee kunnen draaien met onze video editors en cameramensen. Je verwerkt de nieuwste commercials en promotie spots zodat deze mee kunnen in de programmering en je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe tv-programma’s. Je krijgt veel creatieve vrijheid en we willen graag dat je (kritisch) meedenkt over eventuele kansen in de markt.

Kortom: een veelzijdige, ondernemende stage waarbij je veel kan leren en waarbij je zelf veel initiatief kan tonen zodat het voor jou en voor ons een perfecte stage wordt.

Periode: 

Minimale duur van 2 maanden. Startdatum in overleg. (fulltime 40 uur)

Jouw profiel als stagiair(e) video editor/Cameraman

  • Ervaring met editingsoftware (Kennis van Adobe Photoshop is een pre)
  • Ervaring met Adobe Creative Suite (o.a.Premiere/After Effects…) is een must!
  • Goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Teamplayer maar ook zelfstandig kunnen werken
  • Je bent een stressbestendige perfectionist die niet vies is van hard werken
  • Een proactieve instelling, enthousiast en meedenkend
  • Sociaal ingericht en collegiaal
  • Videobewerking vind jij helemaal te gek. Dit betekent dat je kunt werken met Adobe Premiere en/of After Effects.
  • Om kunnen gaan met deadlines
  • Je beheerst diverse filmtechnieken (creatief met shots en uitsnedes)

Wat bieden wij? Wij bieden een interessante leeromgeving in een erkend leerbedrijf. Naast je assisterende werkzaamheden waar je veel technische kennis zal opdoen van montage en videotechniek is er tijd om ook creatief mee te werken aan het naar een hoger niveau brengen van TV73.

Tv73 is de commerciële omroep voor Noordoost Brabant . Tv73 maakt dagelijks varia programma’s om te informeren en te vermaken. Tv73 werkt in een klein bevlogen team van enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Tv73 heeft een bereik van bijna 600.000 kijkers. Een stage bij Tv73 geeft je een realistische kijk op de media en televisiebranche. Wil jij ervaring op doen of serieus het gaan maken in de media? Solliciteer dan nu direct bij de leukste zender van Brabant.

Tv73 is te vinden op Stagemarkt.nl

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op met Remco de Vaan