Tv-programma: ”Dit is mijn Verzameling”

In dit programma gaat presentator Remco de Vaan op zoek naar mensen met een unieke verzameling. Zo is er tijdens de eerste uitzending een enorme verzameling Meccano te zien van iemand die dit al ruim 50 jaar verzameld. Niet alleen Meccano, maar ook unieke biercollecties en een verzameling van tinnen soldaatjes komen bijvoorbeeld voorbij in dit wekelijkse programma op TV73. ‘’Verzamelaars zijn mensen met passie, die bijna dagelijks bezig zijn hun verzameling compleet te krijgen’’ zo verteld Remco de Vaan, presentator van dit programma.

Inmiddels is Remco gestopt met presenteren bij TV73. Voor dit programma wordt nog gezocht naar een nieuwe presentator. Aanmelden via: info@Tv73.tv ditismijnverzameling1

Er zijn een hoop verzamelaars in de regio met een unieke verzameling. Niet alleen de verzameling maar ook de verzamelaar staat centraal in het programma. Remco probeert er achter te komen of het voor de verzamelaar een obsessie of een passie is want achter elke verzameling zit vaak een bijzonder of inspirerend verhaal.

Verzameling Aanmelden

Voor het programma is de redactie nog steeds op zoek naar leuke verzamelaars met een unieke verzameling. Het is belangrijk dat het gaat om een verzameling die fysiek is, zodat het de moeite waard is om te filmen. Ook zijn een van de voorwaarden dat het gaat om een echte verzameling. Een paar stokken kaarten of 10 plakboekjes zegels kunnen we niet als een verzameling zien. Opname zal enkel overdag plaatsvinden en moet in regio (Noordoost Brabant) zijn.

Heb jij of ken jij iemand met een  unieke, leuke en/of speciale verzameling?  Ben jij trots op jouw verzameling en wil je deze laten zien aan de hele regio? Geef je dan vandaag nog op via info@tv73.tv

Presentatie: Remco de Vaan (Januari 2015 – Juli 2016)

Voor dit programma wordt nog gezocht naar een nieuwe presentator. Aanmelden via: info@Tv73.tv

Uitzending op TV

Dit is mijn Verzameling is elke Donderdag te zien vanaf 19:00 uur op TV73. (ziggo kanaal 44)
Programma word elk uur uitgezonden tot donderdagavond 19:00 uur, in het weekend wordt het programma nogmaals herhaald.

”Dit is mijn Verzameling” Gemist

Bekijk hier de uitzendingen terug: