Nieuws

DEN BOSCH – VVV Noordoost-Brabant gaat eind 2015 een samenwerking aan met Streekweb. Zij ziet in Streekweb een krachtige organisatie die met een nieuwetijds platform de markt gaat bewerken in de breedte.

“Vooral het innovatieve karakter van het platform is een slim en relevant model in een dynamische en concurrerende omgeving. Wij sluiten ons graag aan, omdat wij Streekweb zien als een oplossing voor de niet merkgerichte kanalen. Binnen onze eigen kanalen richten we ons steeds meer op merklading. Zo werken we met veel plezier voor de stad ’s-Hertogenbosch, maar doen dit inmiddels en met focus via het merk ‘sH. Ook werken we voor regiomerken zoals Het Groene Woud en De Maashorst. Hierbinnen laden we op lokaal niveau. Voorbeelden hiervan zijn Beleef Boxtel, Natuurlijk Sint-Oedenrode of Oisterwijk Parel in het Groen. Juist daarom zien we Streekweb als een krachtige speler en partner.

Streekweb bewerkt de markt vanuit slimme bovenlokale verbindingen van en tussen ondernemers. De focus ligt hierbij op conversie in gezamenlijke arrangementen voor de consument en in een bijdrage naar de regionale economie. Een potentieel sterk extra kanaal in ons bereik naar de consument.”, aldus directeur Rein de Laat. VVV Noordoost-Brabant streeft hiermee, naast haar eigen merkkanalen, te komen tot meer, beter en langer verblijf van bezoekers in het werkgebied Noordoost-Brabant. VVV Noordoost-Brabant is tevens de eerste VVV die de samenwerking aangaat met het platform.

Nieuw verbindend platform

Streekweb biedt lokale bedrijven een nieuw digitaal platform om producten en diensten gericht op recreatie en toerisme aan de man te brengen. Het aanbod wordt bepaald door verschillende partijen en zorgt voor verbinding in de sector. Streekweb wijst toeristen en streekbewoners de weg naar bijzondere lokale ondernemingen.