Nieuws

Na een drukbezochte eerste ‘pilot editie’ waarbij de organisatie kon proefdraaien, staat de tweede editie van Wijkdiner Zuid gepland op donderdag 29 oktober. Wethouder Paul Kagie zal aanwezig zijn om het diner in Brede Bossche School Nieuw Zuid te openen. Flore Wittenberg en Marcel van Nistelrooij zullen de avond muzikaal opluisteren.

De organiserende commissie is zeer tevreden over de eerste keer. Met zo’n zestig deelnemers was het gezellig druk. Er werd volop gekletst en genoten van het eten en de aanwezige artiesten. Een groot succes, aldus de organisatie.

Wijkdiner Zuid

Wijkdiner Zuid is een maandelijks terugkerend gelegenheidsrestaurant in Brede Bossche School Nieuw Zuid (Jac. van Looystraat 5). Georganiseerd voor en door de wijkbewoners van de wijk Den Bosch Zuid.

Het motto: ‘Mensen samenbrengen met lekker eten’. Voor €5 per persoon wordt een driegangendiner geserveerd met entertainment aan tafel. Donderdag 29 oktober vindt de tweede editie plaats. Vanaf 18.00 uur zullen er zo’n zeventig mensen aanschuiven. Helaas is het niet meer mogelijk om in te schrijven, wel is er nog plek voor de editie van donderdag 26 november.

Inschrijven

Inschrijven kan aan de balie van Brede Bossche School Nieuw Zuid. In 2016 zal Wijkdiner Zuid wederom maandelijks plaatsvinden op de laatste donderdag van de maand (met uitzondering van juli en december). De organiserende commissie bestaat uit zo’n vijftien enthousiaste wijkbewoners, variërend in leeftijd en achtergrond. Wijkdiner Zuid wordt mogelijk gemaakt door de financiële bijdragen van Brabant Wonen, Stichting Dynamis, Brede Bossche Scholen en Welzijn Divers.