Nieuws

ROSMALEN – Maandag 2 november 2015 – De verhuizing is achter de rug. Na 25 jaar aan de Weidestraat heeft Kleine Meierij nu een kleiner, geschikter kantoorpand betrokken aan Dorpsstraat 58 in Rosmalen. Met ingang van dinsdag 3 november is de woonwinkel open voor klanten en bezoekers.

Nieuw Kantoor

Het nieuwe kantoor voldoet geheel aan de wensen en eisen van deze tijd. Architect Mark Romme deelde de ruimte functioneel in op basis van de uitgangspunten ‘de klant centraal’ en ‘het nieuwe werken’. En omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij Kleine Meierij, heeft aannemer Hoedemakers zoveel mogelijk onderdelen uit het oude kantoor hergebruikt op de nieuwe locatie.

Alle meubels, sfeerverlichting, keukenapparatuur, hang- en sluitwerk, brandmelders, beveiliging, verwarmingsketels, airconditioning, computers, planten, schilderijen en presentatiematerialen zijn meeverhuisd naar Dorpsstraat 58. Zo komen bezoekers van de nieuwe woonwinkel/kantoorruimte binnen in een vertrouwde omgeving.
Verder wordt gebruik gemaakt van ledverlichting in combinatie met bewegingssensoren en zijn de zonnepanelen overplaatst op het dak van het nieuwe kantoorpand.
20 november: officiële opening en open dag

Op vrijdag 20 november, als het verhuisstof is gaan liggen, vieren we onze verhuizing met een officiële opening. Gevolgd door een open dag voor huurders, omwonenden en belangstellenden. Bezoekers hebben dan alle gelegenheid om het nieuwe kantoor te bekijken. Daarnaast kunnen ze, in het kader van ons 25-jarig jubileum, meedoen aan een ‘heden en verleden’-quiz over Kleine Meierij met kans op leuke prijzen. Voor de jonge huurders organiseert Kleine Meierij een kleurwedstrijd. Ook daarmee zijn leuke prijzen te winnen!

Opening 2 nov 2015_8