Tv-programma: ”Zwerven door de Regio”

In dit programma gaat presentator Nol Roos zwerven door de regio samen met cameraman Adrie Lapré.  Nol en Adrie komen op de gekste, en soms mooiste plekjes in de regio. Van Berlicum tot Sint Michielsgestel en van Vlijmen tot Herpt. Het is in elke aflevering maar weer de vraag waar ze nu toch weer terecht komen. Cameraman Adrie heeft een prominente rol in het programma. Adrie spreekt niet helemaal algemeen beschaafd nederlands en dat kan soms tot hilarische uitspraken leiden. In de diverse dorpen die aangedaan worden gaan Adrie en Nol op bezoek bij de lokale ondernemers om een kijkje te nemen in hun keuken. Een leuke kennismaking met lokale ondernemers en hun bedrijven.

Het programma is informerend en gelijke tijd ook amuserend.

 

Elke aflevering word afgesloten met een mooi verhaal of oud geschiedenis stuk dat past bij de regio waar het programma zich afspeelt. Zwerven door de Regio is een spin-of van Dwalend door Den Bosch maar dan met een hele andere insteek.

Uw bedrijf in Zwerven door de Regio

Voor dit nieuwe seizoen staan 44 afleveringen gepland. De commerciële afdeling is altijd op zoek naar lokale bedrijven/instellingen die willen participeren in het tv-programma. Uw bedrijf in Zwerven door de Regio is gezien worden door een groot publiek. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat u ongetwijfeld heel veel reacties zult ontvangen op de uitzending. Ongegeneerd reclame maken, zonder dat de kijker door heeft dat hij naar een reclame zit te kijken. Doe mee aan Zwerven door de Regio en laat uw bedrijf zien aan ruim 500.000 potentiele kijkers!

Accountmanager: Kees van den Heuvel, neem contact op via de email: kees@TV73.tv
Het programma word geproduceerd door RDV Media& VRD Drunen.

Zwerven door de Regio is elke Woensdasg vanaf 19:00 uur te zien op TV73

Presentatie: Nol Roos
Productie: RDV Media, VRD Drunen

Uitzending op TV

Zwerven door de Regio is elke Woensdag te zien vanaf 19:00 uur op TV73. (ziggo kanaal 44)
Het programma word elk uur uitgezonden tot donderdagavond 19:00 uur, in het weekend wordt het programma nogmaals herhaald. (33 keer)


 

”Zwerven door de Regio” Gemist | Bekijk hier de uitzendingen terug: